Over Touch Rugby

Welkom op touchrugby.nl, de pagina die gaat over touch rugby, ook wel touch genoemd.

Als je op deze pagina beland bent, heb je zeker gezocht naar informatie over touch rugby en dat bekent dat je interesse hebt in deze redelijk onbekende sport. Op deze website zullen wij proberen een zo volledig mogelijke uitleg te geven over wat touch rugby inhoudt.

Je vindt hier informatie over de geschiedenis van touch rugby en ook van het reguliere rugby spel; wat de sport is; en waar touch rugby van is afgeleid. We zullen de spelregels uitleggen en het verschil met de regels die gebruikt worden bij reguliere rugby.

Als je interesse hebt om touch rugby te spelen is het ook belangrijk om te weten waar dit kan. We zullen dus ook een overzicht geven van mogelijke clubs waar je je zou kunnen aanmelden.

We vertellen iets over touch rugby als sport in de wereld. Het is niet van oorsprong een Nederlandse sport en in het buitenland is touch rugby veel bekender dan hier. Verder zullen we wat ervaringen van mensen laten zien die de sport spelen.

Als laatste zal er wat informatie te vinden zijn voor mensen die interesse hebben om te wedden op sport in het algemeen.

We hopen dat je alle informatie die je nodig hebt op deze website zult vinden en dat je zin krijgt om touch rugby te gaan spelen. Sport is gezond en touch rugby is een geweldige en veilige sport om te spelen.

Veel plezier met touch rugby!